Pirgos News

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Πασίγνωστος ηθοποιός υπόσχεται να βγει... έγκυος στην πρεμιέρα του πρωινού του Mega, εάν πάρει την θέση των Μπαλατσινού - Κωστόπουλου [video]


Μια συνέντευξη που καλύπτει όλα τα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα τόσο για το MEGA όσο και για τον Alpha έδωσε ο...
Μάρκος Σεφερλής στον Θανάση Πάτρα. Όπως σας είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες ο δημοφιλής ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση από το κανάλι του Alpha για την απογευματινή ζώνη, δηλαδή για εκπομπή στη θέση του Δέστε τους, αλλά και για βραδυνό show. Ο ηθοποιός όμως κάνει αντίστοιχη κουβέντα και πάλι για δύο εκπομπές με το MEGA, πάλι ένα show βραδυνό αλλά και για την παρουσιάση του Πρωινόmou το οποίο είναι στα σχέδια του αν τελικά έρθουν σε συμφωνία με το κανάλι να αλλάζει μορφή.

Δείτε όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Τα λέμε...»:

«Η πρώτη κουβέντα που είχα κάνει με το MEGA και πριν το παιχνίδι ήταν αυτό, δηλαδή να κάνουμε ένα show prime time, να δουλεύει όλη η οικογένεια, με σκετσάκια, με παιχνίδια κλπ. Ένα «χορταστικό» μεγάλο τρίωρο show που θα περιλαμβάνει τα πάντα, για όλες τις ηλικίες, για όλο τον κόσμο και είχαμε μείνει εκεί.

Τελείωσε το παιχνίδι. Πριν το παιχνίδι, αλλά μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι εγώ δεν πήγα να κάνω το ραντεβού με τον κ. Ξενόπουλο τον Διευθυντή προγράμματος, λόγω του φόρτου εργασίας του δικού μου, λόγω των πολλών ωρών του παιχνιδιού, τέλοσπάντων δεν πήγα να συζητήσουμε. τελείωνοντας το παιχνίδι πήγαμε να κάνουμε την κουβέντα και ξέφυγε η κουβέντα από το βραδυνό show το οποίο υφίσταται, θα γίνει και το θέλουμε και οι δύο. Δηλαδή εάν πάω στο MEGA θα γίνει και αυτό.

Αλλά τέθηκε και η πρόταση για το πρωινό. Μου άρεσε η ιδέα. Βέβαια με ιντρίγκαρε η ιδέα ότι αν το κάνω θα προσπαθήσω να κάνω κάτι διαφορετικό, γενικά εγώ θέλω να ξεφεύγω λίγο από τα δεδομένα, τα καθιερωμένα, το έχουμε δει το πρωινό με αυτή τη συνατγή πολλά χρόνια με πολλούς παρουσιαστές δημοσιογράφους και όχι μόνο και είπα ότι αν εγώ ενδώσω και κάνω κάτι τέτοιο θέλω να είναι κάτι διαφορετικό. Μου δώσαν το ελεύθερο να επιλέξω την ομάδα μου, να επιλέξω τον κόσμο που θέλω, το στυλ που θέλω, δηλαδή δε μου είπαν θα κάνεις αυτό και απλά αλλάζουμε παρουσιαστή, θα είναι αυτό και αντί να είναι ο Κωστόπουλος θα είσαι εσύ. οπότε αυτό μου δίνει την ελευθερία και το περιθώριο να το σκεφτώ πολύ σοβαρά και να κάνω κάτι διαφορετικό όπως εγώ το νομίζω.

Δηλαδή να ξεκινάμε το πρωί τη μέρα μας όλοι και εμείς και οι θεατές με άλλη διάθεση, με θετική ενέργεια, δε βρίζουμε όλο τον κόσμο, διαβάζουμε ειδήσεις αλλά με πολύ χιούμορ με πολύ αγάπη για όλους γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρουμε είναι φίλοι μας, δεν μπορούμε δηλαδή να τους βρίζουμε και μετά να τους καλούμε στην εκπομπή, να τους βλέπουμε το βράδυ στα μαγαζιά που πάμε και τραγουδάνε. Έτσι λοιπόν είναι αυτή η κουβέντα. Άρα αν όλα πάνε καλά θα κάνω το Πρωινόmou στο MEGA»

Όσο για το αν θα είναι μαζί του και η σλυζυγός του Έλενα Τζαβαλιά ο Μάρκος Σεφερλής επιστράτευσε το χιούμορ του και απάντησε: «Θα υπάρχει και σου δίνω και είδηση πως στο πρώτο επεισόδιο αν υπάρχει θα είναι και έγκυος. Επειδή εντάξει είναι της μόδας η εγκυμοσύνη δηλαδή πάντα στα πρωινά έχουμε μια έγκυο. Αφού πουλάει η εγκυμοσύνη, να έχουμε να ασχολούμαστε εννιά μήνες»

Τέλοσπάντων είναι μια ωραία ιδέα, είανι λίγο επίφοβο με την έννοια ότι είανι πολλές ώρες, είναι καθημερινό. Είναι κάτι που το γνωρίζω και σαν συμπαρουσιαστής και σαν καλεσμένος πολλές φορές έχω πάει, οπότε ξέρω σε τι κοινό απευθύνομαι γαιτί υπήρχε και πρόταση από τον Alpha για μεσημεριανό - απογευματινό, καθημερινό πάλι. Είναι αυτές τις μέρες να καταλήξουμε σε ένα από τα δυο. Και στον Alpha μίλησε και για αυτό και για ένα show πάλι βραδυνό. Πάνε δύο δυο αυτά. Απλά εντάξει βάζω κάτω τα υπερ και τα κατά της κάθε εκπομπής, της κάθε ζώνης, σου λέω το πρωινό είναι κάτι που έχω κάνει...

Το βραδυνό θα είναι ένα κράμα των σπονδυλωτών εκπομπών που έκανα, μαζί με stand -up comedy, θα έχει ζωντανό κοινό, θα έχω χαρακτήρες αλλά δε θα έχει μόνο σκετσάκια θα έχει πολλά πράγματα με΄σα και το κύριο συστατικό θα είναι το ζωντανό κοινό δηλαδή, αλλά δε θα είναι σάτιρα πολιτική όπως κάνει ο Λαζόπουλος, δεν θα είναι βίντεο, θα είναι μια εκπομπή σα να βλέπεις μια θεατρική παράσταση όπως κάνω με σκετσάκια με παιχνίδι με τον κόσμο αλλά όχι μόνο αυτό.»

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στον Θανάση Πάτρα:Πηγή

Tags:

0 Απαντήσεις στο “Πασίγνωστος ηθοποιός υπόσχεται να βγει... έγκυος στην πρεμιέρα του πρωινού του Mega, εάν πάρει την θέση των Μπαλατσινού - Κωστόπουλου [video]”

Δημοσίευση σχολίου

© 2016 Pirgos News. All rights reserved.