Pirgos News

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη


ΚΡΙΟΣ
Τα οικονομικά σας είναι...
ο βασικός προβληματισμός της ημέρας και η ανάγκη σας να νιώσετε πιο ασφαλείς, σας οδηγεί προς αναζήτηση νέων επενδύσεων ή ακόμα και νέας εργασίας. Κάποια πρόταση είναι πιθανό να σας γίνει ή από φιλικό πρόσωπο ή από κάποιο συνεργάτη απ’ το παρελθόν, χωρίς να είναι όμως σίγουρη πια θα είναι η κατάληξη Αρμονικές οι σχέσεις με το σύντροφό σας καθώς η οποιαδήποτε ένταση που μπορεί να υπήρχε, έχει αρχίσει και υποχωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυξημένες θα είναι οι κοινωνικές υποχρεώσεις σας σήμερα και κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να ξεχάσετε το σπίτι γιατί απ ότι φαίνεται θα σας φάνε οι δρόμοι. Προσπαθήστε να κάνετε και κάποιο διάλειμμα ώστε να μην εξαντληθείτε και κυρίως να μπορέσετε να συνεχίσετε με κέφι δίχως να σας φανεί όλο αυτό σαν αγγαρεία. Στον ερωτικό τομέα μην ξεχνάτε να είστε λιγότερο απότομοι απέναντι στο σύντροφο σας και μην έχετε την εντύπωση πως πάνω στα νεύρα μας ότι πούμε δεν έχει βαρύτητα και δεν πληγώνει τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά πιεστική θα είναι η μέρα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας οπότε τουλάχιστον δευτερεύοντα ζητήματα αφήστε τα στην άκρη και ρίξτε όλη σας την προσοχή στα πλέον σημαντικά. Ανεξάρτητα από το φόρτο εργασίας μην παραλείπετε το μεσημεριανό σας γεύμα, και κάντε και καμιά βόλτα ώστε να καθαρίσει το μυαλό σας έστω και για λίγο. Ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με κάποιον Παρθένο και θα μπορέσετε να ξαναβρείτε τον παλιό καλό σας εαυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τεταμένη θα είναι η ατμόσφαιρα από νωρίς το πρωί και κυρίως σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα, από το μεσημέρι και μετά όμως, επανέρχονται οι ισορροπίες καθώς θα είστε σε θέση να ανταπεξέρθετε και να σώσετε την κατάσταση έστω και στο παρά πέντε. Ακολουθείστε κι εσείς την τακτική των άλλων και διεκδικείστε με επιμονή αυτά που σας οφείλουν. Φιλίες που ξεκινούν αυτήν τη στιγμή, θα αποδειχτούν αργότερα καθοριστικές για τη ζωή σας. Προσοχή ποιους εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ

Αρκετά βατή θα είναι η σημερινή μέρα και θα μπορέσετε να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα της οικογενείας. Από το απόγευμα και μετά εξ αιτίας των επιρροών, θα πρέπει να επιταχύνετε λίγο τους ρυθμούς σας, αλλά με την ενέργεια που θα έχετε όχι μόνο δε θα σας κουράσει, αλλά αντιθέτως θα σας γεμίσει ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Ασχοληθείτε και λίγο με τη διατροφή σας, βάλτε ένα πρόγραμμα και προσπαθήστε να μην παραλείπετε γεύματα εξαιτίας του καθημερινού σας άγχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας πραγματικά θα σας χαρίσει από τη λάμψη του οπότε θα εκμεταλλευτείτε τη μέρα ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα λιγότερο καθημερινά που μπορεί να σας γέμιζαν με άγχος. Πάρτε το χρόνο σας και αφιερώστε τον στον εαυτό σας. Κανονίστε κάποια συνάντηση με φίλους και κάντε ότι περνάει από το χέρι σας ώστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Προσοχή σε κάποια μικροπροβλήματα υγείας που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε όσο είναι ακόμα νωρίς.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια σχετική τόνωση ενδεχομένως να υπάρξει στα οικονομικά σας αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να περάσετε μέσα από σαράντα κύματα εξαιτίας γραφειοκρατικών κωλυμάτων. Θωρακιστείτε με υπομονή γιατί είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε στην προκειμένη στιγμή. Μη βιαστείτε λόγω του ενθουσιασμού σας να κάνετε κάποια επένδυση, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και υπάρχουν αρκετές παγίδες γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προκαλεί μια δυσαρμονία στον τομέα της επικοινωνίας, οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στα λόγια σας και να μην πιέζετε αδίκως τους άλλους να υιοθετήσουν τις απόψεις σας, γιατί μάλλον δε θα καταφέρετε τίποτα. Έχετε υπομονή κι αφήστε σημαντικά θέματα να συζητηθούν κάποια άλλη στιγμή. Μια καινούρια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει ,μελλοντικά όμως υπάρχει πιθανότητα να σας δημιουργήσει μπελάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς είστε αρκετά απορροφημένοι το τελευταίο διάστημα με οικονομικά κι επαγγελματικά σας θέματα έχετε αφήσει στην άκρη σημαντικούς τομείς στη ζωή σας όπως είναι παιδιά και οικογένεια. Φροντίστε να αφιερώνετε παραπάνω χρόνο και σ αυτούς ώστε να μην έρθει η στιγμή που το χάσμα ανάμεσα σας θα είναι αγεφύρωτο. Εφόσον εδώ και αρκετό διάστημα ζυγίζετε συμπεριφορές και αναθεωρείτε σχέσεις, είστε πλέον στην πλεονεκτική θέση να επιλέγετε με ορθότερη κρίση αυτούς που θα συμπορευτείτε από εδώ και στο εξής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια απρόσμενα έξοδα θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε την ανάγκη σας για κάποια επαγγελματική αλλαγή καθώς καινούριες κατευθύνσεις είναι αμφίβολο κατά πόσο θα είναι περισσότερο κερδοφόρες και ασφαλείς. Κρατήστε τη σίγουρη οδό που έχετε επιλέξει ως τώρα και αφήστε για κάποια άλλη πιο ευνοϊκή στιγμή τους πειραματισμούς. Οικογενειακά θέματα που θα σας απασχολήσουν, κατά τη διάρκεια της μέρας θα επιλυθούν, οπότε μην αφήσετε την αρνητική ενέργεια της στιγμής να σας παρασύρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιρροή της Σελήνης θα σας προκαλέσει μια εσωστρεφή διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχετε την αίσθηση πως όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα σας κι αυτό σας εντείνει ακόμα περισσότερο την τάση να εξαφανιστείτε. Καθώς όλο αυτό είναι απλά δημιούργημα του μυαλού σας, ξεπεράστε το και βγείτε έξω με περισσότερη σιγουριά κι αυτοπεποίθηση. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση και να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τη ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Η ερωτική σας διάθεση είναι αρκετά ανεβασμένη, καθώς η επιτυχής επίτευξη ενός στόχου σας δημιουργεί το υπόβαθρο ώστε να αισθάνεστε αρκετά χαλαροί και έτοιμοι για καινούριες γνωριμίες. Η σκέψη ενός Υδροχόου μπορεί να σας ταλαιπωρεί, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματα σας και να ξέρετε κι εσείς που βαδίζετε. Ποιοτικός ελεύθερος χρόνος και η οργάνωση ενός ταξιδιού είναι μέσα στις προτεραιότητες από το απόγευμα και μετά.

Πηγή

Tags: , ,

0 Απαντήσεις στο “Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη”

Δημοσίευση σχολίου

© 2016 Pirgos News. All rights reserved.